LVI-palvelut luotettavasti Uudellamaalla

Uudenmaan Putkityö Oy tarjoaa LVI-palvelut Uudenmaan alueella. 

 

Meillä on pitkä ja laaja kokemus LVI-töiden tekemisestä. Jo ennen yrityksemme perustamista vuonna 2006 teimme putkitöitä ja -remontteja mitä erilaisimmissa kohteissa.

 

Saat meiltä myös energiatehokkaasti toimivat ilma- ja ilmavesilämpöpumput asennuksineen. 

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen tai lähettää sähköpostia. 

Yhteystiedot

Osaava tekijä putkitöihin

Etsitkö alan ammattilaista tekemään putkihuoltoja tai putkiremontteja? Palvelemme asiantuntevasti yrityksiä, kuten rakennusliikkeitä, ja toteutamme LVI-töitä alihankintana. LVI-töiden onnistunut toteuttaminen vaatii monipuolista asiantuntijuutta. Teemme kaikki LVI-työt huolella, yksittäiset työvaiheet tarkasti suunnitellen. Palvelemme rakennus- ja remonttikohteissa koko Uudenmaan alueella.

 

Räätälöimme palvelumme joustavasti yritysasiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kommunikoimme selkeästi ja pidämme asiakkaamme ajan tasalla töiden etenemisestä. 

Palveluihimme kuuluu myös TIG-hitsaus

Palveluihimme kuuluu myös erikoisosaamista ja tarkkuutta vaativa TIG-hitsaus eli kaasukaarihitsaus, jota käytämme esimerkiksi putkien tai putkistojen hitsaukseen. Menetelmä mahdollistaa myös ohuiden materiaalien hitsauksen. Teemme TIG-hitsausta kokeneen ammattilaisen varmalla kädenjäljellä. 

 

Ota meihin yhteyttä ja kysy myös muista putkihitsaustöistä!

Yhteystietoihin

Ilma- ja ilmavesilämpöpumput nopealla toimituksella

Kun suunnittelet ilmalämpöpumpun hankkimista kotiisi, vapaa-ajan asunnollesi tai yrityksesi tiloihin Uudellamaalla, ota meihin yhteyttä! Saat meiltä laadukkaat ilma- ja ilmavesilämpöpumput asennuksineen. Varastostamme löytyy laaja valikoima tunnettujen valmistajien pumppuja.

 

Hoidamme asennukset osaavasti, kattavaa ja ajanmukaista työvälineistöämme käyttäen. Kun asennustyöt on tehty oikeaoppisesti, ilmalämpöpumput toimivat ongelmitta pitkään ja pystyt tekemään mittavia säästöjä lämmityskustannuksissa.

Lue lisää