Luotettavasti toimivat ilmalämpöpumput ja ilmavesilämpöpumput asennuksineen Uudellamaalla

Vuonna 2006 perustettu Uudenmaan Putkityö Oy myy ja asentaa ilma- ja ilmavesilämpöpumput asiakkaille koko Uudenmaan alueella. Lue tältä sivulta lisää ilma- ja ilmavesilämpöpumpuista ja ota meihin yhteyttä!

 

Tarjoamme myös LVI-palvelut. Meillä on pitkä työkokemus mitä erilaisimmista putkitöistä, jotka teemme aina huoliteltuun työnjälkeen panostaen. 

Yhteystiedot

Ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Suunnitteletko ilmalämpöpumpun hankkimista omakotitaloon tai kesämökille? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Meillä on laaja kokemus ilmalämpöpumppujen myynnistä, asennuksesta ja huollosta. Valikoimastamme löytyy muun muassa tehokkaita Gree-, Daikin- ja Mitsubishi-merkkisiä ilmalämpöpumppuja, joiden ainutlaatuisista ominaisuuksista kerromme sinulle mielellämme lisää. Autamme sinua myös käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun valinnassa.

 

Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti niin lämmitykseen kuin viilennykseenkin. Asennamme ulko- ja sisäyksiköstä koostuvia ilmalämpöpumppuja sekä uudis- että saneerauskohteisiin Uudenmaan alueella. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö ottaa talteen ulkoilman lämmitysenergiaa, jonka se siirtää sisäilmaan sisäyksikön kautta. Öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla toimiva ilmalämpöpumppu alentaa huomattavasti lämmityskustannuksia. 

 

Ilmalämpöpumppu on myös kannattava sijoitus tulevaisuuteen, sillä se nostaa niin kotisi kuin kesämökkisi arvoa huomattavasti.

Ilmavesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu

Ilmavesilämpöpumppu on ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, sillä se kerää tehokkaasti ulkoilman uusiutuvaa energiaa kotisi lämmitystarpeisiin. Ilmavesilämpöpumppu sopii kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Se voi olla päälämmönlähde tai toimia vanhan lämmitysjärjestelmän, kuten öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla.

 

Ilmavesilämpöpumpun asentaminen kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi, sillä pumpun mitoitus ja sijoittaminen on syytä tehdä oikeaoppisesti. Näin se toimii mahdollisimman energiatehokkaasti pitkään.

 

Meiltä saat markkinoiden parhaat ilmavesilämpöpumput hyvään hintaan. Asennustöiden jälkeen voimme vielä antaa vinkkejä ilmavesilämpöpumpun kustannustehokkaaseen käyttöön.

Pyydä tarjous